Auto interieur reinigen met behulp van een stoomreiniger inclusief een "Special Care" treatment.
Bekleding auto laten schoonmaken op "niveau".

Uw auto interieur reinigen door gebruik te maken van een stofzuiger en een goede cockpitspray om de zwarte onderdelen aan de binnenkant van de auto in te spuiten. Kunnen er al voor zorgen, dat het interieur van veel auto’s er al een stuk netter uit komt te zien. Bij auto interieur reinigen via Topclass Car detailing wordt het gehele interieur microfijn gestofzuigd (inclusief de koffer- en reservewielruimte) en worden alle denkbare kunststof onderdelen voorgereinigd en nabehandeld met een “Special Care” product. Ook hier krijgen de kunststof onderdelen hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug.

Voordelen van uw autobekleding reinigen

Het laten reinigen van uw bekleding brengt vele voordelen met zich mee.

  • Alle schadelijke bacteriën worden verwijderd.
  • De auto voelt en oogt weer in top conditie.
  • De auto ruikt weer fris.
  • Uw auto oogt weer zo goed als nieuw.

Indien nodig wordt alle stoffen bekleding, incl. de hemelbekleding, compleet machinaal ‘diep’ gereinigd (met behulp van een waterstofzuiger). Voor lederen bekleding bestaat de mogelijkheid tot speciale lederreiniging met nabehandeling van speciaal ontwikkelde 3M ledercrème.

In de laatste fase ten slotte worden de ramen aan de binnen- en buitenzijde gereinigd en oogt uw auto na deze behandeling weer als nieuw en verkeert letterlijk in absolute showroomstatus
. Heeft u meer vragen over onze auto interieur behandeling kom dan langs op de Smaragdlaan 15 in Hoofddorp.

Kwaliteitcontrole

Auto poetsen op topniveau? Dat kunt u gerust overlaten aan onze  professionele experts. Ons autopoetsbedrijf gelegen aan de Smaragdlaan 15 te Hoofddorp is met meer dan 25 jaar de autopoetsbedrijf van Hoofddorp. Wij bieden ook al meer dan 25 jaar Valet Parking op Schiphol aan. Uiteraard zetten wij ons volledig in om een hoge kwaliteit op een constant niveau te garanderen. Wij maken gebruik van de meest professionele gereedschappen en hoogwaardige producten. En doen altijd een kwaliteitscontrole voor wij ons werk afleveren.
 

Let op: dit pakket is exclusief machinaal microfijn polijsten