OZON BEHANDELING

Geur in de auto neutraliseren door middel van ozon

Een geur neutraliseren door middel van een behandeling voor de auto hebben wij ook in ons assortiment. Wilt u de geur van rook, huisdieren of gemorste drank laten verwijderen uit uw auto?

Ozon is een proces waarbij een generator in het voertuig wordt geplaatst en door het gebruik van hoogspanningselektriciteit Oxygen (O2) in Ozon (O3) wordt omgezet, waardoor de binnenomgeving van het voertuig wordt geëlimineerd, wat normaal gesproken bevorderlijk zou zijn voor bacteriën, virussen en schimmels. Het voertuig wordt ook gebruikt met de A / C en de recirculatiefunctie

Ozon worden aanbevolen na een interieur detailing pakket. Het interieur detail zorgt ervoor dat het volledige interieur van uw voertuig diep wordt gereinigd en ontsmet word, voordat de ozon behandeling plaatsvindt, waardoor tijdens het geurreinigingsproces geen verdere verontreinigingen aanwezig zijn. Er is geen reiniging gekoppeld aan deze service! Ozon verwijdert niet de oorzaak van de geur, maar doodt eerder organisch materiaal dat mogelijk de geur veroorzaakt. INCLUSIEF:

ozon behandeling gedurende minimaal 2 uur. Verwijdert alle geur in de auto (rook, hond, braaksel, gas, oud voedsel, enz.) Bekijk ook onze andere specialiteiten.

Kofferruimte behandeling

De gehele kofferruimte wordt gereinigd. Het reservewiel wordt natuurlijk ook schoongemaakt. 

Stofzuigen
Met behulp van diverse gereedschappen wordt alle losse vuiligheid weggezogen, ook onder de achterbank, de zijvakken en bakjes in de middenconsole.

Dashboard reinigen
De aanwezige kunststof en de ventilatieroosters in het interieur wordt gereinigd en behandeld.

Deurstijlen reinigen
Vuil en vetaanslag worden uit de deursponningen gespoten.
En viezigheid wordt verwijderd.

Extra interieur detailing
We stomen de vervuilde bekleding en de vloer, ook de hemelbekleding kan gestoomd worden om nicotine aanslag nagenoeg helemaal te verwijderen.

  • interieur en kofferbak grondig stofzuigen) 
  • reinigen dashboard, deurpanelen, middenconsole, e.d.
  • ruiten binnenzijde reinigen
  • kunststoffen behandelen met een dressing met UV-bescherming