GEUR IN AUTO

VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN VOOR JOUW AUTO

De zomer heeft ook invloed op jouw auto, er is meer zon en de warmte kan vervelende geurtjes uitvergroten. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen om dit soort te problemen te voorkomen. Ik zal deze behandelingen verder uitlichten zodat jij weet wat het beste bij jou past.

OZON BEHANDELING

 Het heet een ozon behandeling omdat zuurstof in ozon wordt omgezet met behulp van hoogspanning elektriciteit. Dit elimineert de ideale binnen omgeving voor virussen, bacteriën en schimmels. De A/C en recirculatie zullen er alsnog voor zorgen dat je frisse lucht en zuurstof hebt in jouw auto, zodat je zelf ook kunt ademen. 

ozon behandeling auto

Maar de ideale omgeving voor bacteriën, schimmels en virussen zal worden weggehaald, en laat dit nou net zijn wat alle nare geurtjes veroorzaakt.
Wanneer de bacteriën, schimmels en virussen weg zijn dan zullen de geurtjes ook weg zijn, en dit kun je dus bereiken met een ozon behandeling auto.

Hier bovenop vervangt een ozon behandeling auto ook de lucht die in de auto hangt, dus waar de nare geurtjes inzitten. Hierdoor is jouw auto na een ozon behandeling weer volledig gevuld met frisse lucht, waar geen enkel geurtje aan zit.

GEUR NEUTRALISEREN IN DE AUTO

De zomer is hét seizoen waarbij nare geurtjes opduiken. Denk aan zweet maar ook aan gemorste drank, huisdieren of rook. Dit zijn nare geuren die lang in jouw auto kunnen blijven hangen als je er niks aan doet.
Er zijn verschillende manieren voor geur neutraliseren auto. Ten eerste is het altijd slim om de auto leeg te halen en alle rommel te verwijderen. Als je een asbak in jouw auto hebt dan is het slim om deze ook schoon te maken.

Topclass Car detailing

Hierna is het tijd om de auto te stofzuigen en alle rommel die nog op de grond liggen op te ruimen.

Als het nog steeds naar ruikt, of jouw ramen zijn gewoon vies, dan is het ook slim om de ruiten te reinigen. Met Glassex en een microvezeldoek kun je de ramen afnemen om alle viezigheid te verwijderen. Hierna hoef je het raam alleen nog maar af te nemen met een zeem en hij is weer als nieuw.

Als je vaak hebt gemorst op het interieur dan kunnen hier ook nare geurtjes vandaan komen. Het is dus ook verstandig om het interieur schoon te maken. Met een sopje en een doekje krijg je alles weer lekker schoon, vergeet ook niet de vakjes en de deur mee te nemen. Met een cockpit spray en een doekje kun je het interieur ook weer glimmend maken en hem extra lekker laten ruiken.

Zelfs als je geen vlekken hebt in de bekleding dan kan hier zeker wel een geur vandaan komen, hierom is het slim om de bekleding te reinigen voor geur neutraliseren auto. Geur van dieren of rook gaat al snel in de bekleding zitten. Voor het reinigen van auto bekleding heb je speciale producten, lees de gebruiksaanwijzing goed voor de geur neutraliseren auto.

wasstraat in hoofddorp

Na al deze werkzaamheden is de ozon behandeling een goede manier voor geur neutraliseren auto. Lucht van huisdieren of rook blijft vaak in de auto hangen, hoe schoon je hem ook maakt. Deze geur kun je neutraliseren met een ozon behandeling. De ozon generator maakt ozon van zuurstof, waardoor de goede leefomgeving voor bacteriën en schimmels verdwijnt. Als de bacteriën en schimmels verdwijnen dan verdwijnen hiermee ook de geurtjes die zij veroorzaken.

De ozon behandeling is een simpele en effectieve manier voor het geur neutraliseren auto. Zo kan jij weer gaan genieten van het autorijden zonder je constant hoeven te ergeren aan de geur.

Een ozongenerator auto is een mooi apparaat wat dus vooral in de zomer goed van pas zal komen. Als je ook wel eens last hebt van nare geurtjes in jouw auto dan is dit het apparaat wat je nodig hebt.

ozon apparaat huren

De ozon generator auto gebruikt hoogspanning elektriciteit om O2 om te zetten naar O3, ozon dus. Zoals je misschien wel weet is zuurstof wat alle levende wezens nodig hebben om te leven, dus ook bacteriën en schimmels. Wanneer je hier veel van omzet dan vernietig je de leefomgeving die zij nodig hebben en zullen er dus veel minder bacteriën en schimmels in de lucht zitten. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de geuren worden geneutraliseerd. Hierom is de ozongenerator auto ontzettend fijn wanneer je last hebt van nare geurtjes

OZON AUTO

Wat hebben ozon en auto nou met elkaar te maken? Ozon is toch de laag die de aarde beschermt tegen de zon? Dat klopt, maar ozon kan voor meer nuttig zijn! Ozon kan namelijk ook de zuurstof in jouw auto vervangen. Dit klinkt misschien raar maar dit zorgt er juist voor dat bacteriën en schimmels niet meer kunnen groeien in jouw auto. En laat bacteriën en schimmels nou juist de dingen zijn die zorgen voor vervelende geuren in jouw auto. Wanneer je een ozongenerator gebruikt om de zuurstof te vervangen voor ozon dan heb je deze problemen niet meer. Ozon auto is dus wel degelijk nuttig en belangrijk.

OZON APPARAAT HUREN

Heb jij last van vervelende geurtjes in jouw auto? Dan kan een ozon apparaat huren deze problemen oplossen. Een ozon apparaat zet de zuurstof in jouw auto om in ozon, waardoor de ideale leefomgeving voor bacteriën en schimmels weghaalt. Bovendien ververs je de lucht die in de auto hangt. Hiermee kun je vervelende geuren gemakkelijk uit de auto laten verdwijnen.

Je hebt de keus om een ozon apparaat te huren maar je kunt ook een ozon behandeling laten uitvoeren en de auto wegbrengen. Een ozon apparaat huren is wat goedkoper, maar je moet er dan wel de tijd voor hebben. Je kunt jouw auto ook wegbrengen, bovendien kun je dan meteen een gehele behandeling nemen, zodat je het schoonmaken van de auto ook niet zelf hoeft te doen.

ONTGEUREN AUTO

Een auto waar een nare geur aan hangt is natuurlijk enorm vervelend. Het autorijden wordt er enorm vervelend van. Als je naar je werk moet is een half uur in een stinkauto zitten het laatste wat je wilt. Gelukkig zijn er verschillende manieren voor het ontgeuren auto.

Als eerste is het belangrijk dat de auto helemaal schoon is, zodat je ook van alle geurbronnen af hebt. Haal hem dus leeg, maak het interieur schoon, maak de bekleding schoon en vergeet ook de ruiten niet.

AUTO STINKT NAAR HOND

Jouw hond meenemen in de auto is allemaal leuk en aardig totdat de hele auto stinkt naar hond. Gelukkig valt daar wel wat aan te doen. Als eerste is het belangrijk dat de auto wordt opgeruimd, alle hondenspullen eruit. Ook moet zeker de bekleding en het interieur goed worden gereinigd, want reken maar dat hier de hondengeur in blijft hangen.

auto stinkt naar hond

De kans is aanwezig dat er hierna nog steeds een hondengeur in de auto hangt, maar ook daar is een oplossing voor. Met een ozon behandeling kun je de lucht verversen en alle bacteriën en schimmels uit de lucht krijgen. Zo verdwijnt ook de laatste hond geur.

AUTO STINKT NAAR ROOK

De geur van rook gaat overal inzitten en is er dus ook moeilijk uit te krijgen. Als je van de rookgeur in jouw auto af wilt dan zal je als eerste de auto moeten opruimen, de asbak schoonmaken en de bekleding reinigen met een speciaal middel. 

auto stinkt naar rook

Wanneer je dit allemaal hebt gedaan is het tijd voor een ozon behandeling. Met een ozon behandeling wordt alle lucht ververst en alle bacteriën en schimmels gedood. Hierdoor zullen alle nare geuren uit jouw auto verdwijnen, inclusief die rookgeur. Dus als jouw auto stinkt naar rook is het tijd voor een grote schoonmaak en een ozonbehandeling.