Met een nano coating wordt een auto of ander voertuig als fiets of motor optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het speciale kenmerk van een zogenoemde nano coating auto zijn diens water- en vuilafstotende eigenschappen – maar dit is enkel het topje van de ijsberg!

nano coating
auto nano coating
auto polijsten inclusief showroomstatus

Stofzuigen
Met behulp van diverse gereedschappen wordt alle losse vuiligheid weggezogen, ook onder de achterbank, de zijvakken en bakjes in de middenconsole.

Hierbij wordt het gehele interieur microfijn gestofzuigd (inclusief de koffer- en reservewielruimte) en worden alle denkbare kunststof onderdelen voorgereinigd en nabehandeld met een “Special Care” product. Ook hier krijgen de kunststof onderdelen hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug.

auto interieur reinigen hoofddorp
auto interieur reinigen
exterieur

Auto poetsen of een nano coating voor de auto?
 Wassen en velgen reinigen
Door eerst het voertuig grondig te wassen zullen velgen, wielkasten en deurstijlen er weer als nieuw uitzien. 

OZON BEHANDELING AUTO

Kofferruimte behandeling
De gehele kofferruimte wordt gereinigd. Het reservewiel wordt natuurlijk ook schoongemaakt. 

ozon behandeling auto
ozon behandeling auto
uitdeuken_zonder_spuiten
uitdeuken zonder spuiten

Binnen de autobranche wordt veel gebruik gemaakt van kostenbesparende technieken zoals uitdeuken zonder spuiten. Dit systeem is erg actueel. Restylen wordt het ook wel genoemd. Hierbij worden gespecialiseerde technieken toegepast, er worden kleine deukjes, parkeer en hagelschades op een snelle en milieuvriendelijke manier herstelt, zonder dat de lak moet worden overgespoten.

Tot voor enkele jaren geleden moest voor herstel van een schadeplek het volledige deel van de carrosserie worden behandeld en overgespoten.

Spot Repair is een innovatieve techniek om lakbeschadigingen snel en op onzichtbare wijze te herstellen. Lelijke krassen en andere beschadigingen in de lak worden daarmee op zeer korte tijd volledig weggewerkt. Bovendien wordt bij deze vernuftige reparatietechniek alleen de plek van de schade gespoten.

spotrepair hoofddorp
spotrepair