AUTO POLIJSTEN INCLUSIEF SHOWROOMSTATUS

Auto dof, verweerd of vol met krassen? Bij Topclass Car detailing kunt u ook uw auto laten polijsten inclusief een showroomstatus behandeling. Met meer dan 25 jaar ervaring is ook uw auto bij ons in veilige handen. 
Wij bieden onze klanten diverse AUTOREINIGINGS arrangementen aan.

In de eerste fase van deze behandeling wordt de auto eerst grondig en professioneel gereinigd, met inbegrip van alle deursponningen, wielkasten en velgen. De gehele carrosserie wordt handmatig gewassen en vervolgens onder hoge druk schoongespoten. Hierna volgt de EXTERIEUR LAKBEHANDELING, waarbij de autolak vakkundig krasvrij wordt hersteld door middel van onze eigen lakcorrectietechnieken.

exterieur behandeling bentley

In dit proces worden alle carrosseriedelen in verschillende fases microfijn gepolijst met hoogwaardige 3M polijstproducten. Door dit polijstproces worden alle krassen voor 90% verwijderd en wordt de hoogglans van de autolak maximaal hersteld. De lak wordt na dit polijstproces met een hoogwaardig 3M wax- product afgewerkt, hierdoor is de lak maximaal beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

In de derde fase worden alle KUNSTSTOF ONDERDELEN zoals bumpers, stootlijsten, spiegelhouders, raam, deurrubbers en banden, behandeld met een “Special Care” product, waardoor deze hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde herkrijgen en worden voorzien van een beschermlaag. Ook alle deursponningen en dorpels worden hierin meegenomen.

Tijdens de HOOGWAARDIGE INTERIEURBEHANDELING wordt het gehele interieur van de auto microfijn gestofzuigd. 
(inclusief koffer- en reservewielruimte) en worden alle denkbare kunststof onderdelen voorgereinigd en nabehandeld met een “Special Care” product.
Ook hier krijgen de kunststof onderdelen hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde terug.

interieur behandeling bentley

Indien nodig, wordt ook alle stoffen bekleding – inclusief hemelbekleding – compleet machinaal ‘diep’ gereinigd (met behulp van een waterstofzuiger). Voor lederen bekleding bestaat ook de mogelijkheid deze met een speciale NANO COATING te laten behandelen.
Tenslotte worden de ramen aan binnen- en buitenzijde gereinigd en verkeert uw auto weer in absolute showroomstaat.

Auto kleien met water of onverdunde detailingspray

Auto klei is speciaal ontwikkeld om de lak van je auto grondig mee te reinigen en als je het op de juiste manier doet, kan er niks misgaan. De speciale auto detailingklei waar we het over hebben bestaat zo’n drie variaties:

• Soft/fine (zacht of fijn)
• Medium/regular (medium/mild of normaal)
• Aggressive (iets grovere klei)

Door eerst het voertuig grondig te wassen zullen velgen, wielkasten en deurstijlen er weer als nieuw uitzien.

Vuil en vetaanslag worden uit de deursponningen gespoten

De gehele kofferruimte wordt gereinigd. Het reservewiel wordt natuurlijk ook schoongemaakt.

Met behulp van diverse gereedschappen wordt alle losse vuiligheid weggezogen, ook onder de achterbank, de zijvakken en bakjes in de middenconsole.

De aanwezige kunststof en de ventilatieroosters in het interieur wordt gereinigd en behandeld.

Alle ramen en spiegels worden streeploos gereinigd.

Deurrubbers worden ingevet om uitdrogen te voorkomen. (behalve bij cabriolets, om windfluiten te voorkomen)

De oppervlak wordt gepolijst en krassen verwijdert. Vervolgens wordt de lak op glans gepolijst. Uiteindelijk wordt lakbescherming aangebracht. Dit kan wax zijn of een (nano)coating.

Harde kunststof delen aan de buitenkant van uw voertuig worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd.

We stomen de vervuilde bekleding en de vloer, ook de hemelbekleding kan gestoomd worden om nicotine aanslag nagenoeg helemaal te verwijderen.

auto nano coating
SHOWROOMSTATUS

€295,-

(vanaf)