WAAROM DETAILEN?

Auto detailing is één van de belangrijkste onderhoudspraktijken die uw auto nodig heeft. Auto detailing is het proces van grondige reiniging en reconditionering van zowel het interieur als de buitenkant van een auto om ervoor te zorgen dat het er tot in het kleinste detail sprankelend uitziet. Het is goed om op te merken dat detailing geen luxe is, maar eerder een normale onderhoudspraktijk, net als olieverversen.
Daarom raden auto detailers je het 2-3 keer per jaar te laten doen voor een optimaal resultaat.

Hier zijn de cruciale voordelen van het detailleren van auto’s en waarom u het nodig hebt;

1. Behoud van de verf van de auto

Uw auto wordt altijd blootgesteld aan elementen die van invloed zijn op de verf. Vuil, stof, zout en puin van de weg kunnen de verf van uw auto nadelig beïnvloeden, waardoor het er saai en verwaarloosd uitziet. Met autodesigning kan een waslaag over de autolak worden aangebracht en fungeren als een beschermende barrière tegen deze elementen. De wax geeft je auto ook een nieuwe glans zodat hij er weer als nieuw uitziet.

2. Herstel het interieurcomfort van uw auto

Interieurdetails in de auto omvatten het reinigen en conditioneren van de autostoelen en het dashboard om eventueel opgehoopt vuil te verwijderen en de frisheid van de auto te herstellen. Het houdt ook in dat het dashboard moet worden gereviseerd om te voorkomen dat het barst, vervaagt of verkleurd raakt. Met een goed uitziend en fris interieur, heeft comfort gewoon de overhand.

3. Verhogen van de restwaarde van uw auto

Door het interieur en exterieur van uw auto te detailleren, wordt de inruilwaarde drastisch verhoogd. Dit komt omdat veel kopers eerst naar het algemene uiterlijk van de auto kijken, zelfs voordat ze de prestatiegegevens controleren. Gemiddeld neemt de detailingswaarde van auto-detaillering toe van 10% tot 15%, wat betekent dat je een extra €1000,-  of  €1500,- zou kunnen verdienen als je je auto zou verkopen voor €10.000,-.

Auto detailing hoeft geen dure aangelegenheid te zijn.
Bekijk onze tarieven of bel of mail met één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord.

interieur reinigen
nano coating reviews