AUTO PROFESSIONEEL LATEN POETSEN

Een auto professioneel laten poetsen of reinigen is één van de beste investeringen die men kan maken. Er zijn een hoop mensen die een nieuwe of een tweedehands auto kopen. Na verloop van tijd kan het zijn dat de auto niet bepaald lekker ruikt. Denk bijvoorbeeld aan een muffe lucht of aan sigarettenrook van de voorgaande eigenaar. Dit is vaak erg vervelend, u wilt immers op een comfortabele manier achter het stuur zitten. Gelukkig kunt u er dankzij een reiniging binnen een zo kort mogelijke tijd vanaf zijn. Laten we eens bekijken wat er gebeurt tijdens een reiniging, wanneer die plaatsvindt en waar wij aan moet denken, voordat er een auto interieur reinigen prijs bepaald wordt. Zo weet u precies wat u te wachten staat.

auto professioneel laten poetsen hoofddorp

HET BELANG VAN EEN AUTO PROFESSIONEEL LATEN POETSEN

Het schoonmaken van het interieur van uw auto is belangrijk voor het onderhoud en de waarde van uw auto. Als u te veel vuilnis op de vloer of op het dashboard krijgt, kan het in de weg liggen bij het rijden. Als uw ramen te vuil worden, kan het vuil u ervan weerhouden het verkeer op de weg te zien. Dit is natuurlijk super gevaarlijk. Het is ook belangrijk voor het uiterlijk en de waarde van uw voertuig, daarnaast voelt u zich veel prettiger in een schone auto.

HET PROCES VAN HET VERBETEREN/LATEN REINIGEN VAN EEN AUTO

Wanneer wij uw auto behandelen en reinigen zullen we vrijwel altijd dezelfde soort stappen ondernemen. Kiest u voor een totaalbehandeling dan zit de interieur reiniging hier al standaard in. Hieronder vindt u het proces van een reguliere beurt voor de auto:

  • Het schoonmaken van de buitenkant: De eerste stap van de detaillering is het reinigen van het voertuig. Dit zorgt ervoor dat al het vuil, puin, straatvuil en andere spullen uit het voertuig worden verwijderd.
  • Bescherming van de buitenkant: Terwijl een wasstraat belangrijk is voor het verwijderen van vuil, worden de lak en andere externe onderdelen van de auto beschermd bij het detailleren van de auto. Wij kunnen onder andere autowas, lakkitten of keramische coatings aanbrengen op de auto.
  • Het reinigen van het interieur: Zodra de details van de buitenkant van de auto zijn afgewerkt, zullen wij uw auto professioneel laten poetsen (hier komen we zo op terug). Dit omvat onder andere het stofzuigen, het legen van de prullenbak, en het verwijderen van vlekken uit de bekleding. Hierdoor wordt de auto weer helemaal schoon vanbinnen.
  • Interieur detaillering: De detaillering van producten voor het interieur zal variëren afhankelijk van elke autobezitter. Meestal zullen we producten gebruiken die zijn ontworpen voor specifieke materialen die de glans te verbeteren en de materialen te beschermen.

EEN GRONDIGE SCHOONMAAKBEURT

Als u onlangs een tweedehands auto heeft gekocht en als u deze auto professioneel wilt laten poetsen, dan is onze volledige schoonmaakbeurt echt iets voor u. Uw auto kan er misschien wel netjes uitzien, maar een schoon interieur is nog geen garantie voor de afwezigheid van bacteriën, schimmels en virussen die door de vorige eigenaar mogelijk zijn nagelaten.

Onze volledige schoonmaakbeurt met dieptereiniging zal elk deel van het interieur van de auto reinigen, van de dak bekleding tot en met de tapijten. Met behulp van onze professionele  reinigingsoplossing weet u zeker dat u voorzien bent van een hygiënische reiniging van het interieur. Wij raden een volledige dieptereiniging van het interieur aan wanneer de vorige eigenaar in de auto heeft gerookt of wanneer hij of zij een hond heeft gehad.

auto interieur reinigen producten

AUTO INTERIEUR REINIGEN PRODUCTEN

Goed, nu weet u wat de redenen zijn waarom u zeker bij ons langs zou moeten komen om uw auto professioneel te laten poetsen of reinigen. Nu vraagt u zich wellicht af welke spullen er gebruikt worden tijdens de reiniging. We hebben hieronder de producten op een rijtje gezet die wij gebruiken bij het poetsen en reinigen:

  • Stofzuiger. Een stofzuiger met een verlengslang is onmisbaar voor de reiniging. Deze gebruiken wij om moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Een stoomreinigingsmachine kan tevens gebruikt worden wanneer we te maken krijgen met zeer hardnekkig vuil.
  • Chemische reinigingsproducten. Wij gebruiken hoogwaardige reinigingsproducten voor de schoonmaak van het vinyl, plastic, stoffering en tapijt in de auto. Deze producten maken alles grondig schoon, zonder dat u bang hoeft te zijn voor schade aan uw eigendommen.
  • Veeg- en polijstmateriaal. Voor serieuze detailleringswerkzaamheden gebruiken bij pluisvrije, fijne lappen voor het reinigen en polijsten van de auto. Voor een mooie glans op oppervlakken gebruiken wij een speciale microvezeldoek. Dit maakt het mogelijk om de auto er gelijk een stuk mooier uit te laten zien.
  • Borstels en Applicators. Borstels van verschillende grootte zijn een must voor het reinigen van stof van ventilatieroosters en andere moeilijk bereikbare plaatsen. Afhankelijk van de reiniger, kan het nodig dat wij een stijve borstel of een voddenborstel gebruiken.

EEN INVESTERING IN DE AUTO

U moet het laten reinigen van het interieur bij u in de auto zien als een investering. Het kan er namelijk voor zorgen dat uw auto zijn waarde behoudt. Een auto met een vies interieur of met een vieze lucht is vrijwel niets waard. Mocht u het voertuig ooit nog van de hand doen dan kunt u hierdoor meer geld ontvangen tijdens de verkoop. De auto interieur reinigen prijs zal afhangen van het soort auto en van de mate van verontreiniging. Een vrij schone auto vereist nu eenmaal minder werk dat een auto die al voor een lange tijd niet is schoongemaakt. U kunt altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website om te zien hoe hoog de auto interieur reinigen prijs voor uw auto zal zijn.

Het laten reinigen van de auto biedt veel profijt, van het verhogen van de waarde tot aan het verbeteren van het reisgenot. Er zijn talloze redenen waarom een reiniging super belangrijk is. maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf deze vele voordelen van een interieur reiniging.