EXTERIEUR

In de eerste fase van deze behandeling wordt de auto eerst grondig en professioneel gereinigd, met inbegrip van alle deursponningen, wielkasten en velgen. De gehele carrosserie wordt handmatig gewassen en vervolgens onder hoge druk schoongespoten. Hierna volgt de EXTERIEUR LAKBEHANDELING, waarbij de autolak vakkundig krasvrij wordt hersteld door middel van onze eigen lakcorrectietechnieken.

exterieur behandeling bentley
TOPCLASS NANO PAINT PROTECTION
interieur behandeling bentley
INTERIEUR BEHANDELING + OZON
auto interieur reinigen hoofddorp
INTERIEUR REINIGING LEER
ZWARTE BENTLEY EXTERIEUR REINIGING

In dit proces worden alle carrosseriedelen in verschillende fases microfijn gepolijst met hoogwaardige 3M polijstproducten. Door dit polijstproces worden alle krassen voor 90% verwijderd en wordt de hoogglans van de autolak maximaal hersteld. De lak wordt na dit polijstproces met een hoogwaardig 3M wax- product afgewerkt, hierdoor is de lak maximaal beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

In de derde fase worden alle KUNSTSTOF ONDERDELEN zoals bumpers, stootlijsten, spiegelhouders, raam, deurrubbers en banden, behandeld met een “Special Care” product, waardoor deze hun oorspronkelijke fabriekskleurwaarde herkrijgen en worden voorzien van een beschermlaag. Ook alle deursponningen en dorpels worden hierin meegenomen.

Wassen en velgen reinigen

Door eerst het voertuig grondig te wassen met onze top notch schoonmaakmiddelen zullen velgen, wielkasten en deurstijlen er weer als nieuw uitzien.
Schone velgen is een must have voor iedere  auto.

COATING

De oppervlak wordt gepolijst en krassen verwijdert. Vervolgens wordt de lak op glans gepolijst. Uiteindelijk wordt lakbescherming aangebracht. 

RAMEN REINIGEN

Alle ramen en spiegels worden uiteraard zorgvuldig schoongemaakt en streeploos gereinigd door middel van hoogwaardige reinigingsprodukten

Deurrubbers trimmen

Deurrubbers worden ingevet om uitdrogen en vastvriezen te voorkomen (behalve bij cabriolet, om windfluiten te voorkomen).

auto detailen hoofddorp

Kunststof delen beschermen

Harde kunststof delen aan de buitenkant van uw voertuig worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd.